Bitola

Детали

 • Оглас: 6973

 • Објавено: август 21, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Битола

 • Прегледи: 2450

 • Возраст во години : 30

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак