Baram zeni za brak

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 13969

 • Објавено: март 19, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Пробиштип

 • Прегледи: 698

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 45

 • Висина во сантиметри : 188

 • Тежина во килограми : 102

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Брак

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен