Baram zena

Детали

 • Оглас: 29468

 • Објавено: септември 10, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Прегледи: 217

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 30

 • Висина во сантиметри : 165

 • Тежина во килограми : 85

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Брак

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Јарец