10 €

Baram pasiv (kumanovo) pusenje

Детали

 • Оглас: 31604

 • Објавено: ноември 27, 2021

 • Цена: 10 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Куманово

 • Прегледи: 81

 • Возраст во години : 19

 • Висина во сантиметри : 196

 • Тежина во килограми : 98

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Лав