1 €

BARAM MAZ POVOZRASEN OD 35 GOD + DO 55

Детали

 • Оглас: 13137

 • Објавено: февруари 29, 2020

 • Цена: 1 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Куманово

 • Прегледи: 2304

 • Возраст во години : 21

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 83

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Овен

 • Website: no

Опис

Baram maz po vozrasen od 35 god + do 55 po dogovor i pasiven sum i aktiven se prifakjam od kumanovo ako ste zainteresirani fb : mallow.hood.501 slika od meduza

Ознаки :