Baram devojka/zena

Детали

 • Оглас: 9955

 • Објавено: декември 18, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 601

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 32

 • Висина во сантиметри : 187

 • Тежина во килограми : 86

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Baram dama zena za sredbi ako ima nekoja neka pise sms 078443632 od sk sum 29g nebitna nacoonalnost