Mlad decko 19, bara devojka/zena do 35 godini za seksualni odnosi vo Skopje za ednas ili poveke pati

Детали

 • Оглас: 8935

 • Објавено: октомври 25, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Струмица

 • Прегледи: 319

 • Возраст во години : 18

 • Висина во сантиметри : 181

 • Тежина во килограми : 80

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Јарец