BARAM DEVOJKA ZA ZAEDNICKI VIKEND

Детали

 • Оглас: 22781

 • Објавено: август 31, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Прилеп

 • Прегледи: 269

 • Возраст во години : 39

 • Висина во сантиметри : Висина у центиметрима

 • Тежина во килограми : Тежина у килограмима

 • Тип на тело: Тип тела

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Боја косе

 • Боја на очи : Боја очију

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски знак

Опис

BARAM DEVOJKA ZA ZAEDNICKI VIKEND KONTAKT MOBILEN ILI VIBER 079321543

Ознаки :