5 €

Baram devojka za diskret

Детали

 • Оглас: 10206

 • Објавено: јануари 5, 2020

 • Цена: 5 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 564

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 33

 • Висина во сантиметри : 127

 • Тежина во килограми : 68

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : разведен-а

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак