Baram devojka ili zena

Детали

 • Оглас: 14982

 • Објавено: април 15, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Штип

 • Прегледи: 524

 • Возраст во години : 35

 • Висина во сантиметри : 173

 • Тежина во килограми : 90

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Јарец