000 €

Baram AKTIVEN

Детали

 • Оглас: 29434

 • Објавено: септември 8, 2021

 • Цена: 000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 930

 • Возраст во години : 33

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 64

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Зависи

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

Опис

Pasiven od Skopje baram AKTIVEN za druzenje seriozen nudam i baram diskretnost pisi na email [email protected]