Aktiv aktiv

Детали

 • Оглас: 20374

 • Објавено: јули 5, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Битола

 • Прегледи: 646

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам : Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Aktiv… baram pasivni od bt ili okolinata na bt.. ke ve mozam samo seriozni i diskretni.. da ne trosime vreme naprazno
[email protected]