!!!!!

Детали

 • Оглас: 9081

 • Објавено: октомври 31, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Гевгелија

 • Прегледи: 1657

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам : Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Јас сум 28 годишен геј дечко од Гевгелија. Барам пријател да се запознаеме и фокусот да биде на другарувањето: да пиеме кафе некаде, да шетаме низ град… Би сакал и да гледаме филм заедно. Да се допишуваме, да разговараме по телефон… Прв контакт на: [email protected]