45 ден

38 годишна доминантна госпоѓа бара подчинети мажи за перверзни игри

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 25956

 • Објавено: февруари 14, 2021

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 3327

 • Возраст во години : 38

 • Висина во сантиметри : 171

 • Тежина во килограми : 65

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : разведена

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Зелени

 • Хороскопски Знак : Скорпија

Опис

2218 38 годишна доминантна госпоѓа бара подчинети мажи за перверзни игри. Опремена сум со кафез, слинг, страп они, вибратори и многу други играчки за бескрајни задоволства.

072624084