26god

Детали

 • Оглас: 20684

 • Објавено: јули 15, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 436

 • Возраст во години : 26

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 70

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак