0 €

24 момче бара жена или девојка за секс

Детали

 • Оглас: 32190

 • Објавено: декември 29, 2021

 • Цена: 0 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 73

 • Возраст во години : 37

 • Висина во сантиметри : 127

 • Тежина во килограми : 67

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Риѓа

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Вага

 • Website: Absbsv

Опис

Јас имам 24 години барам жена или млада девојка за секс.
Бел сум, 170 см висок, тежам 74 кг, црни коси, очи.
Ако имаш место или кај тебе или кај мене не е проблем (за секс).
Слободно звонете ми не се срамите јас сум фин и културен дечко доколку сакате дискретност ќе почитувам и ќе следам.
Може да се договориме кога ќе бидете слободни тогаш ќе дојдам.
Чист сум и педантен и истото го барам и од партнерката за секс.
***Обрежан сум***
Правило еден:Ги молам сите што имаат друга сексуална ориентација (Геј или би) освен хетеросексуални (жена или девојка) да не ми звонат 077883840 (подобро на Вибер побарајте ме).

Ознаки :