45 ден

23 ОБРАЗУВАНА И ОД ДОБРА ФАМИЛИЈА, ДОЈДЕНА НА 6 МЕСЕЦИ ОД ТОРОНТО, БАРА СЕРИОЗЕН ДЕЧКО

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 24841

 • Објавено: ноември 28, 2020

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1030

 • Возраст во години : 23

 • Висина во сантиметри : 171

 • Тежина во килограми : 63

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам: Сериозна врска

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Скорпија

Опис

23 ОБРАЗУВАНА И ОД ДОБРА ФАМИЛИЈА, ДОЈДЕНА НА 6 МЕСЕЦИ ОД ТОРОНТО, БАРА СЕРИОЗЕН ДЕЧКО ЗА СОЖИВОТ ВО КАНАДА. ИСКЛУЧИВО ПРАВОСЛАВЕН МАКЕДОНЕЦ

072624084