00 €

18 годишен дечко бара маж 35-45 години за секс

Детали

 • Оглас: 24615

 • Објавено: ноември 13, 2020

 • Цена: 00 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 2269

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам : Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

18 годишен дечко бара маж кој да има 30-45 години сакам да пушам да ме е.е кај него дома само скопје кој е заинтересиран нека ми прати слика од неговиот пенис на меил и ќе се договориме.