Се барат Госпоѓа за озбилно околу Пелагонија

Детали

 • Оглас: 24632

 • Објавено: ноември 15, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Прегледи: 556

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : 169

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Сериозна врска

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Се бара Госпоѓа за сериозна Врска со помлад Господин. По можност да е околу Битола , Ресен или Прилеп.
Кoнтакт : [email protected]