0000 €

Поединец бара пар за тројка

Детали

 • Оглас: 31791

 • Објавено: декември 4, 2021

 • Цена: 0000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 106

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Хороскопски Знак : Овен

Опис

Искусен поединец симпатичен 40 години од Скопје, бара брачен или љубовен пар за во тројка, има искуство, дискреција загарантирана, информација на телефон 078 263 066 ќе ве очекувам.

Ознаки :