45 ден

Осамена бизнисменка 38 години бара сериозен дечко за дружење

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 25962

 • Објавено: февруари 14, 2021

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 5757

 • Возраст во години : 38

 • Висина во сантиметри : 168

 • Тежина во килограми : 60

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам: Сериозна врска

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Стрелец

Опис

2349 Осамена бизнисменка, сопственичка на успешен бизнис, 38 години бара сериозен дечко за дружење и врска. До сега бев посветена на образованието и кариерата. Спремна сум да го запознаам тој посебен некој за врска.
072624084