НЕВИН МЛАД ДЕЧКО

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 6340

 • Објавено: август 6, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 486

 • Возраст во години : 24

 • Висина во сантиметри : 170

 • Тежина во килограми : 70

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Јарец

Опис

Здраво постари дами госпоѓи
Јас сум тони од скопје
Имам 24 години
И сум невин не сум имал секс уште
Барам жени над 28 години до 55 години да ме воведат во сексот
Госпоѓи Побарај те ме на мојот email
[email protected]

Стоп за Мажи и Педери

Ознаки :