Млад дечко за искусна дама

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 15808

 • Објавено: април 27, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 15

 • Пол: Пол

 • Возраст во години : 27

 • Висина во сантиметри : 185

 • Тежина во килограми : 90

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Млад 27г дечко од Скопје бара искусна дама за дискретни средби.

Mail/skype: [email protected]