50 €

Млад дечко бара ситуирани господа за ваше врвно задоволство

Детали

 • Оглас: 34169

 • Објавено: септември 9, 2022

 • Цена: 50 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 165

 • Возраст во години : 26

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 70

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам : Повремени средби

 • Пушач: Социјален Пушач

Опис

Јас сум не-феминизиран момак, за вашите состаноци, ноќни желби, сите фантазии што ги имате со геј личност. Барам дискреција 100%, нудам незаборавни искуства во многу наврати и во секое време. Пред се сакам да истакнам уште не сум добро треснат добро до сега, пред се во реалниот живот сум стрејт како и вас, но затоа вашите желби За одредена цена може да се договориме, да бидам ваш роб, ваш секретар, ваше милениче, ваш пријател, ваш роднина и сите друго улоги кои ви се потребни да имате потполно поткритие за вашите тајни желби. Раскажете ми што сакате , ќе разговараме и ќе се договориме. 😇