1 ден

—Млад дечко бара искусна жена за интимен однос— САМО Е-МАИЛ —

Детали

 • Оглас: 23828

 • Објавено: октомври 7, 2020

 • Цена: 1 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 563

 • Возраст во години : 18

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 84

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Лав

Опис

Јас сум 18 години и барам некоја поискусна жена за интимен однос нема врска која возраст.

Ознаки :