Забава, авантура,дружби, масажи за девојки, постари жени, мајки и парови

Детали

 • Оглас: 29315

 • Објавено: септември 4, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 488

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 27

 • Висина во сантиметри : 187

 • Тежина во килограми : 89

 • Тип на тело: мускулесто

Опис

Задоволства, дружби, масажи за девојки, постари жени, мајки и парови нуди 27 годишен добро граден дечко.
Се разбира масажата е внимателна и за опуштање, за секого по желба.
Загарантирана дискреција, задоволства и незаборавен провод.
Заинтересирани пишете маил: [email protected]