Дружење

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 12649

 • Објавено: февруари 19, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Контакт тел. број: +38977664185

 • Прегледи: 11

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Транс девојка доста женствен изглед од Скопје нуди незаборавна дружба на момци и г-да во пријатен и дискретен амбиент 077664185

Ознаки :