Дискретни средби за жени

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 24796

 • Објавено: ноември 27, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Охрид

 • Прегледи: 7

 • Возраст во години : 31

 • Висина во сантиметри : 177

 • Тежина во килограми : 87

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен

Опис

Dokolku ste zenska osoba i sakate da si pominete ludo i nezaboravno so nadaren decko i atletski graden pobarajte me na 076296269