Дискретни средби за жени

Детали

 • Оглас: 25610

 • Објавено: јануари 30, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Охрид

 • Прегледи: 2

 • Возраст во години : 31

 • Висина во сантиметри : 177

 • Тежина во килограми : 88

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Dokolku ste zenska osoba i sakate da si pominete ludo i nezaboravno so nadaren decko i atletski graden pobarajte me na 076296269