Дечко бара дечко

Детали

 • Оглас: 8928

 • Објавено: октомври 25, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Велес

 • Прегледи: 283

 • Пол: Пол

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Ако си сериозен, до 25 години, пиши на: [email protected] за да се договориме ?

Ознаки :