0000 €

Дечко бара девојка

Детали

 • Оглас: 32314

 • Објавено: јануари 6, 2022

 • Цена: 0000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 64

 • Возраст во години : 45

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен

Опис

Ситуиран, културен дечко 45 години од Скопје бара современа мотивирана моќна ДАМА за дружење или пак за интимност, Ве очекувам на телефон 078 263 066

Ознаки :