Девојки/ Жени или парови за дружба

Детали

 • Оглас: 24377

 • Објавено: октомври 30, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Струга

 • Прегледи: 1008

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 27

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Млад дечко 27 год бара девојки / жени / тетки или парови за дискретна дружба. Дискреција и хигиена барам и нудам. Струшко – охридски регион. Може контакт на вибер 079 230 188