45 ден

Госпоѓа Марика 62 години, бара млади дечки за секс

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 30831

 • Објавено: октомври 29, 2021

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1990

 • Пол: Женски

 • Возраст во години : 62

 • Висина во сантиметри : 165

 • Тежина во килограми : 69

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : вдовец-а

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Плави

 • Хороскопски Знак : Вага

Опис

9110 Госпоѓа Марика 62 години, бара млади дечки за секс. Негувана сум и убава, во сексот вистинска уметничка.

072624084