45 ден

вдовица, бизнисменка, сериозна врска, брак

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 24939

 • Објавено: декември 11, 2020

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1500

 • Возраст во години : 51

 • Висина во сантиметри : 165

 • Тежина во килограми : 58

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : вдовица

 • Барам: Сериозна врска

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

10028 Добрила, 51 години, вдовица, сопственичка на успешен меѓународен
бизнис, бара некој посебен за заеднички соживот. Смртта на мојот сопруг
ме направи тажна но повторно сум жива и спремна да сакам.

072624084