Барам малку возбуда

Детали

  • Оглас: 32300

  • Објавено: јануари 4, 2022

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 105

  • Барам: Повремени средби

Опис

40 год. од Скопје. Барам малку возбуда да ме оттргне од секојдневието. Нудам и барам 100% дискреција и хигиена. Би сакал да стапам во контакт со женска особа за повремени средби со надокнада. Годините не се битни. Ве молам, контактирајте ме на е-маил: [email protected]