Барам жена за сериозна врска или брак

Детали

 • Оглас: 9017

 • Објавено: октомври 28, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Прилеп

 • Контакт тел. број: 075755758

 • Прегледи: 198

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Сериозна врска

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Јарец

Опис

Маж, 58, барам жена 35-45 год, за дружење, сериозна врска со можност за брак.
Вработен, без деца, со добар имот.

Ознаки :