0000 €

Барам брачен или љубовен пар

Детали

 • Оглас: 32313

 • Објавено: јануари 6, 2022

 • Цена: 0000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 92

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен

Опис

Поединец 40 години од Скопје бара брачен или љубовен пар за во тројка, со искуство, дискреција загарантирана, ве очекувам на телефон 078 263 066

Ознаки :