45ден

Јоана 24 за сериозна врска и брак

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 8476

 • Објавено: октомври 12, 2019

 • Цена: 45ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Контакт тел. број: 072624084

 • Прегледи: 342

 • Возраст во години : 24

 • Висина во сантиметри : 171

 • Тежина во килограми : 60

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам : Сериозна врска

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Вага

Опис

9927 Пред три години ги загубив родителите во сообраќајна несреќа.
Наследив огромно богатство но сфатив дека парите не ја купуваат среќата.
Барам некој посебен со кого ќе ка живееме магијата на љубовта. Јоана 24
171/ 60 со убавина на ангел

Ознаки :