160 €

VIDATOX – Cuba – homeopatski lek za rak

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 26442

  • Објавено: март 23, 2021

  • Цена: 160 €

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 497

Опис

Хомеопатски лек за рак VIDATOX 30 CH ⚕️ капки од отров од плава шкорпија
160 €
⬇️ Оригинал лек од Куба за борба против малигните болести. Донесени од Куба