10€

Themra Macun (афродизијак)

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 10366

  • Објавено: јануари 14, 2020

  • Цена: 10€

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: All

  • Контакт тел. број: 075 664 881

  • Прегледи: 175

Опис

➤ Омозвожува покачување на сексуални односи
➤ Го зголемува интензитетот на сексуалното задоволство
➤ Зголемување на времето на ерекција
➤ Помага за плодност
➤ Една средна дрвена или пластична лажица 30 мин пред активноста

➤ Вашата приватност е 100% сигурна
➤ За порачување: Име, град, тел, број и производот
➤ Пишете ни на инбокс или на број 075 664 881