350 ден

SONAX -Чистач на авто клима (ПРОБИОТСКИ)

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 28526

  • Објавено: јули 30, 2021

  • Цена: 350 ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 457

Опис

Симбиотик брзо и лесно ви обезбедува долготрајна хигиена во воздухот во вашиот автомобил. Ги елиминира непријатните миризби и оневозможува предизвикување на алергиски реакции. Свежиот мирис продуцира пријатна атмосфера во возилото. Особено лесен и брз за употреба. Две апликации годишно обезбедуваат постојана заштита.
Цена:
– 350 ден. парче (минимална количина 12 парчиња)
– 300 ден. парче (за количина над 36 парчиња)