6900ден

Profesionalno biro so fiokar

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 15908

  • Објавено: април 29, 2020

  • Цена: 6900ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Контакт тел. број: 071622302

  • Прегледи: 8

Опис

Se prodava mnogu socuvano profesionalno biro, od ploci so debelina od 30 mm i zaobleni ivici vo komplet so fiokar.
Dimenziite se 130 X 70 X 75 cm

Ознаки :