1 €

SE PRODAVAAT MASHINI I DELOVI

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 23887

  • Објавено: октомври 10, 2020

  • Цена: 1 €

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Прилеп

  • Прегледи: 220

Опис

Cirkulacioni pompi ,,DAB” nekoristeni.
Q=19m3/h, H=4.2m Hmax=5.5m Hmin=0.7 m, P=0.49 kW, 1450 min-1 ;
Q=24m3/h, H=7.7m, Hmax=8.7m, Hmin=2.5m, P=1.05kW, 1430min-1;
Q=46m3/h, Hmax=44.7m, Hmin=26.8m, P=5.2kW, 2830min-1.
– АПКАН 3000 мм
– ТЕРМОГЕН VENTILATOR 8,7 m3/h, ИНСТАЛИРАНА СНАГА 1,5 kW
– MAШИНА ЗА ХАМБУРШКИ КОЛЕНА
– РАЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЦЕВКИ
– ЦИРКУЛАРНА ПИЛА
-ПРЕСА HAPA 50/25, Pmax= 32 Mpa, 1500 U/min
– ДРЖАЧ ЗА КОТУРИ ЛИМ
– K-FLEX izolacija 19 мм х 1000 vo rolni 50 + rolni
– Фаќач на нечистотии : Ф25 – 3 пар
Ф 32 – 13 пар
Ф 40 – 8 пар
Ф50 – 9 пар
Ф65 – 12 пар
Ф80 – 11 пар
Ф125 – 2 пар
Ф 150 – 1 пар
– Вентили: Ф125 – 3 ; Ф65 – 2 пар ; Ф50 – 2 пар ; Ф25 – 1 пар
– Сигурносни вентили со тег Ф 40 – 4 пар
– Хамбуршки колена
Ф42,4х2,6 – 8 пакети Х 50 пар. +
Ф66,3х2,9 – 10 пакети Х35 пар. +
Ф76 – 50 пар. +
Ф 88- 50пар +
Ф100 – 100 пар +
Ф130 – 50 пар +
Ф160 50 пар +
– Фланши – Ф15, Ф20, Ф25, Ф32, Ф42, Ф65, Ф80, околу 20 пар.
KO