70€

Masa i 4 stolici

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 6936

  • Објавено: август 21, 2019

  • Цена: 70€

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Контакт тел. број: 071365539

  • Прегледи: 170

Опис

Se prodavaat masa i 4 stolici (metal so tapacirani nasloni i sedista).

Ознаки :