5000 ден

⚠️ИТНО! ДОРМЕО НАДДУШЕК ПОВОЛНА ЦЕНА

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 13825

  • Објавено: март 16, 2020

  • Цена: 5000 ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Битола

  • Прегледи: 563

Опис

Претворете го стариот кревет во удобно место за одмор благодарение на над-душекот Еукалиптус Дормео направен од мека мемори пена;
– димензии: 200×900,
– дебелина од 9cm
– навлака која се пери
– антиалергентска заштита.

*ПОВОЛНА ЦЕНА*

ТЕЛ: 075 724 882
075 655 404

Ознаки :