Ќерамиди

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 5169

  • Објавено: јули 5, 2019

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Радовиш

  • Контакт тел. број: 071 985 990

  • Прегледи: 344

Опис

Се продаваат стари ќерамиди за повеке информации – 071 985 990

Ознаки :