1€

Се продава коруни

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 12269

  • Објавено: февруари 13, 2020

  • Цена: 1€

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Прилеп

  • Контакт тел. број: 072308187

  • Прегледи: 145

Опис

Се продава македонски рубини корисни ги има со различна големина и облик и квалитет цена по договор
Контакт информации 072308187

Ознаки :