23.000 ден

Се продава камин/шпорет за централно греење

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 21792

  • Објавено: август 8, 2020

  • Цена: 23.000 ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Свети Николе

  • Прегледи: 633

Опис

МОДЕЛ – KOPER Special 90 GR
димензии (mm) 910x570x880
тежина (kg) 96
топлотна моќ (kw)
-конвекција 9,5
-вкупно 9,5
капацитет на греење (m3)
конвекција 128
Одлично сочуван.
Цена на купување 35.000 ден.
Цена на продажба 23.000 ден.