2000 ден

Продавам конвектори панелки

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 24234

  • Објавено: октомври 24, 2020

  • Цена: 2000 ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 382

Опис

Продавам конвектори/панелки:
Марка:Airelec
Количина: два 2 броја;
Моќност: 2000 W, 230 V;
Производство – Франција;
Состојба: користени две зими;
Монтажа за на ѕид.

Prodavam konvektori/panelki:
Marka:Airelec
Kolichina: dva 2 broja;
Moknost: 2000 W, 230 V;
Proizvodstvo – Francija;
Sostojba: koristeni dve zimi;
Montaza za na zid.