6.5€

Маст за хемороиди

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 10372

  • Објавено: јануари 14, 2020

  • Цена: 6.5€

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: All

  • Контакт тел. број: 075 664 881

  • Прегледи: 139

Опис

➤ Хемороидите се една од најраспространетите болести
➤ Според статистиката, од хемороиди страдаат 12% од светското население
➤ Подеднакво се појавуваат и кај мажи и кај жени
➤ Ви претставуваме маст за отстранување на хемороиди, за истиот е докажано дека помогнал на многу луѓе да се ослободат од оваа непријатна болест
➤ Упатство за користење: парче газа со маста се става на анусот секоја вечер, треба да делува цела ноќ, наутро се вади
➤ Процедурата се прави секоја вечер,или може и до три пати преку ден до оздравување

➤ За порачување: Име, град, тел, број и производот
➤ Пишете ни на инбокс или на број 075 664 881

Ознаки :